Παοκ Παο 2-1 : ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: ΠΑΟΚ με ψυχή, ΠΑΟ με... γκρίνια ... : Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα.. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Gr pag 10 yıl önce.

Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest.

ΠΑΟ όπως παλιά και νίκη με 2-1 επί της απογοητευτικής ΑΕΚ ...
ΠΑΟ όπως παλιά και νίκη με 2-1 επί της απογοητευτικής ΑΕΚ ... from cdn1.neoskosmos.com
Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis!

Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.

Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Raya and the last dragon. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague!

Περίοδος 1980-81 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Περίοδος 1980-81 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 from pasgiannina.gr
Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα…

Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k.

Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες.

Super League: «Πρωταθλητής χειμώνα» ο Ολυμπιακός ...
Super League: «Πρωταθλητής χειμώνα» ο Ολυμπιακός ... from www.bankwars.gr
Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league.

44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague!

Το σκορ για τον παοκ άνοιξε ο πάμπλο γκαρσία στο 60ο λεπτό αλλά «το τριφύλλι» κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει με τον σισέ στο. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Gr pag 10 yıl önce. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017.

Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας παοκ παο. Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές.